Serija Stranger Things iznenađujuće dobila svoju igru

I to besplatnu, te istovremeno i prilično dobru.

Napisao  Četvrtak, 05 Listopad 2017

Ako još niste čuli za seriju Stranger Things, zamolio bih vas da odmah napustite ovaj članak, isključite mobitele, pozdravite roditelje i rodbinu na par dana i bacite se na gledanje. Čak i ako serije nisu vaša stvar. Vjerujte, poslije ćete mi biti zahvalni.

Radi se o zaista iznimnoj seriji, koja bi krajem ovog mjeseca trebala dobiti nastavak u vidu svoje druge sezone. A uoči izlaska igre iz Netflixa su nas odlučili iznenaditi s mobilnom igrom i to, ni više ni manje nego – nego vlastite produkcije! Spremaju li se iz Netfixa, nakon filmske pokoriti i gaming industriju?

Jedna od rijetkih mobilnih igara kojima se veselimo

Daljnji planovi Netflixa nama su sad u ovom kontekstu zaista nebitni, pa se vratimo igri. Radi se u potpunosti besplatnoj mobilnoj igri za iOS i Android, dakle, bez ikakvih mikrotransakcija, dok same ocjene na obje platforme dovoljno govore. Naime, ocjene su zasad odlične i poprilično blizu onoj savršenoj 5.0 ocjeni.

Stranger Things: The Game je pikselizirana igra retro stila koja nas stavlja u uloge svih poznatih lica prve sezone. Istražujemo gradić Hawkins, već poznate lokacije, kao i neke nove, svjedočimo novoj priči i skupljamo različite stvarčice. Čini se kao zanimljiva razbibriga za jedno poslijepodne.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1