Kraj za Bloodborne i Dark Souls serijal?

Sudeći prema zadnjim izjavama Miyazakija opraštamo se od ovih odličnih naslova.

Napisao  Ponedjeljak, 23 Studeni 2015

Ako se vratimo malo u prošlost gdje je Hidetaka Miyazaki, jedan od ključnih ljudi FromSoftwarea, rekao kako Dark Souls 3 nije zadnji nastavak u serijalu i kako će biti samo prekretnica u daljnjem razvoju, onda najnovije izjave tog istog čovjeka mogu biti samo hladni tuš za sve obožavatelje.

U razgovoru s ljudima iz popularnog Gamespota rekao je kako ima pravo biti zabrinut za daljnje nastavke Dark Soulsa i Bloodbornea jer ne želi pretjerati s izdavanjem novih nastavaka i izgubiti kvalitetu samo kako bi dobio kvantitetu.

U razgovoru Miyazaki je rekao: 

"Mislim da bi bilo loše neprestano razvijati nove Dark Souls i Bloodborne igre. Razmatram da Dark Souls 3 bude jedno veliko zatvaranje cijelog serijala. Ovo se ne odnosi samo na mene, već zajedno s cijelim FromSoftwareovim timom želim raditi nove stvari u budućnosti. Dark Souls 3 će biti zadnji naslov gdje je cijeli razvojni projekt započeo prije nego što sam ja postao predsjednik. Sljedeći projekt će biti igra koja je u potpunosti začeta dok sam ja na funkciji predsjednika. Uvjerenja sam da From Software mora kreirati nove stvari. Bit će novih tipova igara, a Dark Souls 3 je jedan jako važan simbol u evoluciji naše kompanije. Jednostavno smatram da moramo krenuti dalje kako bi igrači mogli nastavit uživat u našim naslovima. [...] Moramo nastavit kreirati kvalitetne igre i moramo biti agresivni u kreiranju novih stvari."

Cijeli razgovor s ovom istinskom legendom među gaming populacijom možete pročitati na Gamespotovoj stranici.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.