• PC
  • PS4
  • XONE

Middle Earth: Shadow of War

DATUM IZLASKA: 25.10.2017.

IZDAVAČ: Warner Bros

DEVELOPER: Monolith Productions

ŽANR: Akcijska avantura

Denuvo se pokazuje sve nesposobnijim i beskorisnijim; Middle-earth: Shadow of War je provaljen za jedan dan

Izdavačima bi možda bilo pametnije da polako odustanu od prakse stavljanja Denuvo zaštite na igre.

Napisao  Četvrtak, 12 Listopad 2017

Baš smo ne tako davno pisali o tome kako su igre FIFA 18 i Total War: WARHAMMER 2 provaljene u rekordnom roku te se po pitanju njih Denuvo zaštita pokazala beskorisnom, evo još jedne igre koju valja dodati na listu.

Middle-earth:  Shadow of War je tako još jedna igra koja je u samo jedan dan provaljena te se Denuvo zaštita protiv pirastva pokazala totalno bezuspješno. Pa kada se već tako redaju naslovi čija se zaštita probija rekordno brzo, postavlja se pitanje čemu uopće se mučiti i postavljati Denuvo na prvom mjestu? Jasno je da anti tampering zaštita može trajati neki određeni dio vremena prije nego je uspiju zaobići ili hakirati, ali nitko od izdavača ne računa na to da se zaštita probije za svega jedan dan. Time je isplativost apsolutno nikakva jer inicijalna želja da se igra zaštiti barem prvih par tjedana nakon izlaska na tržište pada u vodu.

Nije poznato hoće li Monolith Soft i Warner Bros maknuti zaštitu. FIFA 18 i Total War je i dan danas imaju. Svi oni koji merze Denuvo iz dna duše (a ima ih) sada likuju jer nekadašnji pojam zaštite igara koji se mjesecima nije mogao probiti sada postaje predmet sprednje i obaranja hakerskih rekorda. Možda je vrijeme za mplementaciju metode always online u svim igrama?

 

Veigue
2017 Lis 12 11:45:04 PM
Skinuo bih, ali... 96 GB?
tyga
2017 Lis 12 11:51:52 PM
Ja sam skinuo vec verziju od 44gb i radi sve kako treba.
I Evil Within 2 je probijen.
PS2MASTER
2017 Lis 13 01:50:15 AM
Glasina : Bethesa miče Denuvo iz The Evil Withina 2

https://geekreply.com/geek-culture/gaming-geek-culture/2017/10/12/rumor-bethesda-axes-denubo-drm-prior-the-evil-within-2-release
Ulogiraj se da bi komentirao.

The Game Awards i PSX 2017

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4