• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Fortnite Battle Royale igralo impresivnih 10 milijuna igrača u 2 tjedna, a velike nadogradnje se nižu

Skidamo kapu Epicu na podršci na koju bi se mogli ugledati baš svi developeri danas.

Napisao  Četvrtak, 12 Listopad 2017

Fortnite Battle Royale i dalje jaše na valu kojeg je pokrenuo PlayerUnknown's Battlegrounds, pa se tako ekipa iz Epica na Twitteru pohvalila još jednim nevjerojatnim postignućem. Naime, Fortnite Battle Royale u samo dva tjedna igralo je preko 10 milijuna igrača!

Čak i ne iznenađuje previše, jer radi se o iznimno ispoliranoj igri, te prvoj igri u žanru na konzolama. Tako da bi bilo zanimljivo usporediti broj igrača među platformama, međutim, taj podatak iz Epica još nisu podijelili.

FBR statistika.jpg

Samo jedna od statistika kojom su se pohvalili developeri. Patrick Svayze se može pokopati.

Ipak, za opuštanje vremena nema, pa su developeri najavili novu veliku nadogradnju koja stiže već danas.

Cheateri nepoželjniji nego ikada

Nakon što su do sad trajno uklonjeni već deseci tisuća varalica, slijedi nova nadogradnja ionako već uspješnog anti-cheat sistema. I to s BattlEye servisom, jednim od najuspješnijih anti-cheat servisa današnjice, koji je dogurao prilično daleko po pitanju proaktivnog i preventivnog prepoznavanja varanja u igrama. Također, razvijen je i sustav za prijavu varalica koji ćemo moći koristiti svi.

Iako je implementacija "Leaderboards" sustava prolongirana, u igru danas stiže sučelje za pregled statistika. Tako ćemo već od prvog pokretanja igre poslije nadogradnje moći provjeriti sve vlastite statistike ostvarene od samog početka igranja, dok pretposttavljamo kako ćemo kao igrači imati uvid i u neke od odabranih globalnih statistika.

Daljnje optimizacije gameplayja

S novom nadogradnjom nastavlja se i niz uštimavanja gameplay mehanika, dok bismo mi ovdje izdvojili ubrzanja Battle Busa za 50%, dok će i brzina sletanja biti 50% brža. Tu su i promjene ponašanja nekih oružja, pa su tako poluautomatski snajperi dobili 50-postotno povećanje damagea, dok su "Assault Rifleovi" degradirani za 33%.

Koje biste još promjene voljeli vidjeti u Fortnite Battle Royaleu?

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.