Prodano nevjerojatnih milijun primjeraka Cupheada

Dokaz da kvalitetna igra može uspjeti neovisno o tematici i žanru.

Napisao  Subota, 14 Listopad 2017

Moramo priznati da smo se podsmijehivali na ovogodišnjoj prezentaciji Cupheada na E3 konferenciji Microsofta dok nam je u glavi odjekivalo "Exclusive" nakon svake najave određenog naslova.

Međutim, kada je E3 završio, a Cuphead zauzeo prostor za pohranu na diskovima naših konzola i računala, u konačnici se radi o zaista kvalitetnom proizvodu koji je zabavio ili još zabavlja tisuće igrača.

Igra ne posjeduje mikrotranskacije i nikakve P2W modele igranja, dosljedna je svom žanru, posjeduje jedinstven grafički izričaj, ispolirana je neovisno o platformi, a dolazi čak bez DRM zaštite.

Studio MDHR Entertainment se putem Twittera pohvalio kako je u nešto više od dva tjedna nakon izlaska, Cuphead prodao u više od milijun primjeraka. Ovim putem su se zahvalili svim igračima na izvrsnoj podršci i odzivu.

cuphead.png

Icek™
2017 Lis 14 12:59:47 PM
Quote:

Dokaz da kvalitetna igra može uspjeti neovisno o tematici i žanru.


Uz dodatak odličnog marketinga, jer ipak je igra iskakala iz paštete. Ali neosporno je da je igra odlična, zarazna, ali i teška. VIše ovakvih igara bi trebalo biti, ne mora baš svaka igra pucati na fotorealističnu grafiku. Cupheads je primjer da se i crtići iz 50ih mogu prodati dobro, ako su dobro napravljeni.
PS2MASTER
2017 Lis 15 10:12:10 AM
Igra je awesome. :ay:

Al jebga, za neke odbijanac jer je indie.
Wolf
2017 Lis 15 10:19:03 AM
Ne volin ode 2D ''platformere'', al moran priznat davno nisan vidija artistički zaniljiviju i maštovitiju igru. Al odusta san, ne zbog težine nego mi je dota 90tih i 2D igara.
Veigue
2017 Lis 15 10:31:52 AM
Dobra igra se dobro i prodaje. Tako i treba biti.

Još ako imaš adekvatni TV...


[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rPcYW9dTAUw[/youtube]
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1