• PC
  • PS4
  • XONE

Star Wars Battlefront II

DATUM IZLASKA: 17.11.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA DICE

ŽANR: FPS/TPS

Kolekcionarski kutak | Star Wars Battlefront II PS4 konzole

Nadamo se da će od sada biti sve više posebnih edicija PS4 Pro konzola.

Napisao  Srijeda, 18 Listopad 2017

Još je mjesec dana do izlaska drugog Battlefronta, a nedavno je završila i otvorena beta. Za sve kojima se beta dopala Sony je predstavio ne jednu, već dvije posebne inačice svojih konzola. Po prvi puta je paralelno odrađeno ukrašavanje PS4 Slim i PS4 Pro konzola. Na žalost, kao što je bio slučaj i s Destiny 2 posebnom inačicom, Sony više nije tako hrabar s dizajnom i izmjene se svode praktički na ljepljenje nekoliko crteža na konzolu i kontroler. Više nema onako hrabrih izdanja kao što je to bio odličan MGSV bundle s genijalnim varijantama boje i na konzoli i na kontroleru.

PS4 SWBII 04

PS4 Pro konzola ostaje crne boje, doduše, ovdje je vrh konzole visokog sjaja. S prednje strane je sivim slovima ispisano kultni Star Wars logo, dok su na vrhu tri ikone – dvije poznate u vidu galaktičkog carstva i pobunjenika, ali imamo i treću koja predstavlja Inferno Squad (hello Janina!). Pripadajući kontroler je također u klasičnoj crnoj boji (V2 verzija), s ikonama carstva i pobunjenika (nema Inferno Squada), a ako se dobro zagledate, vidjet ćete da touchpad ima brojne male Star Wars logiće. 

PS4 SWBII 03

PS4 Slim konzola je u hrabrijoj – sivoj boji, s istim ikonama na vrhu te natpisom naprijed. Nažalost, kontroler nije u sivoj, već crnoj boji, a konzola nije visokog sjaja. Vrijedi napomenuti da su obje konzole s diskovima od 1 terabajta te da obje dolaze s Deluxe verzijom igre na disku. Da, nije digitalno, već fizičko izdanje. Deluxe verzija igre će omogućiti igranje tri dana prije obične te će pružiti jače verzije sve 4 trooper klase i trenutni pristup elitnim herojima i starfighter Star karticama.

Uz ove dvije limitirane verzije konzola, bit će dostupni paketi i s klasičnim inačicama uz koje će se isporučivati standardne verzije igara.

Na kraju vas ostavljamo uz kratak pripadajući foršpan snimljen za PS4 Pro verziju konzole.

Icek™
2017 Lis 18 11:26:31 PM
Ne izgleda loše, ali da, dobro si napisao da nema hrabrosti u dizajnu. Za prvi SW je makar DS4 bio u mrak kombinacijama boja.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1