The Darwin Project nam predstavlja novo ledeno doba i ulazi u alfa testiranje

Svi jašu na ogromnom valu battle royale popularnosti.

Napisao  Subota, 21 Listopad 2017

Prvo predstavljanje The Darwin Projecta smo imali prilike vidjeti na ovogodišnjem E3 sajmu, gdje je prikazan kratki CGI trailer u kombinaciji s igranjem, za koje moramo priznati da izgleda kao nešto što je izašlo direktno iz eSports prijenosa.

Scavengers Studio je okarakterizirao ovaj projekt kao battle royale naslov s naglaskom na preživljavanje, a nama se to čini kao igra riječi kako bi se napravila barem mala razlika u odnosu na trenutno aktualne hitove ovog žanra. Poanta battle royale naslova je ostati živ, ostati zadnji na mapi bilo u solo načinu igranja ili u timu.

The Darwin Project je igra iz trećeg lica, smještena u sjeverni dio Rocky planina u Kanadi, a sudeći prema atmosferi i okruženju, očekuje nas novo ledeno doba.

Igra sljedeći mjesec, točnije 10. studenog, ulazi u zatvoreno alfa testiranje koje će biti dostupno samo odabranima i to je loša vijest za sve zainteresirane. Dobra vijest je da će dotični testeri moći prenositi igranje putem Twitcha, a studio će za vrijeme testiranja odgovarati na sva pitanja igrača.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1