• PC
  • PS4
  • XONE

Star Wars Battlefront II

DATUM IZLASKA: 17.11.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA DICE

ŽANR: FPS/TPS

Čini se da će kampanja u SW Battlefront II kratko trajati

Sadržaj namijenjen solo igranju imat će trajnost otprilike kao kampanja u COD-u.

Napisao  Subota, 21 Listopad 2017

Nitko ne može poreći da je prvi Star Wars Battlefront bio hit (pročitajte našu recenziju) i igra iz koje su se mogli izvući deseci sati zabave, no svatko će navesti da je ponajveći nedostatak izostanak klasične single player kampanje. Za nastavak znamo da će, uz multiplayer, donijeti upravo to - kampanju za jednog igrača i iako se sve što znamo temelji na nedavno objavljenom traileru, sad znamo koliko će otprilike trajati.

5 do 7 sati čiste uživancije

Producent David Robillard dao je intervju za Press Start i zahvaljujući tome znamo koliko bi mogla trajati kampanja za jednog igrača.

“Smatrali smo da je oko 5 do 7 sati, možda 8, vjerojatno dovoljna količina vremena. Željeli smo ostati vjerni Star Wars fantaziji koju će igrači iskusiti i nismo to željeli razvlačiti”, rekao je Robillard.

Naravno da će prosječni igrač uvijek željeti što veću trajnost svakog segmenta igre koju plati, no ovaj puta se slažemo i protiv smo nepotrebnog razvlačenja. Pogotovo ako dobijemo barem solidnu priču i taj “feel” zbog kojeg su mnogi postali obožavatelji gotovo svega što sadrži ime Star Wars.

Dok još jednom uživate u story traileru, podsjećamo da Star Wars Battlefront II izlazi 17. studenog za PC, PS4 i Xbox One.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1