Ništa od klasičnog nastavka PUBG-a

Naravno da će ultrapopularni PUBG i dalje imati podršku developera, ali više se na njega gleda kao na uslugu.

Napisao  Ponedjeljak, 23 Listopad 2017

Upravo je Brendan Green, PlayerUnknown glavom i bradom, izjavio u intervjuu za IGN da nećemo tako skoro vidjeti nastavak, barem u klasičnom obliku kakvog poznajemo unutar geming industrije.

Na direktno pitanje o planovima za sljedećih 5 godina, Green je odgovorio da PUBG neće dobiti nastavak, već igrači mogu očekivati nešto slično modelu usluge u kojem će developer Bluehole tijekom određenog vremenskog perioda igru osvježavati novitetima pomoću zakrpi.

“Gradimo igru kao uslugu. I dalje možete očekivati kopiju igre u kutiji i ona će se moći kupiti, ali mi je i dalje želimo polirati i poboljšavati. Želimo dodavati nove mape i sadržaj, kao i konstantno poboljšavati gameplay i sve zajedno što više optimizirati i napredovati”, kaže Brendan Green.

Jednostavnijim rječnikom, ne znači da se PUBG 2 nikad neće dogoditi (nije li Bungie nešto slično pričao i za Destiny?), no klasični nastavak ne planira se za neku bližu budućnost. Za rijetke koji nisu upućeni, PlayerUnknown’s Battleground još uvijek nema službeno izdanje. Igra je izašla na Steamu u sklopu “early accessa”, a do kraja godine planirano je izdanje za Xbox One (priča se i o verziji za PS4, no ništa još nije potvrđeno).

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.