Gears of War 4 će na Xbox One X imati opciju za prikaz do 60 fps-a

Izgleda da developeri ne ciljaju samo na 4K rezoluciju.

Napisao  Utorak, 24 Listopad 2017

Coalition i Microsoft su pripremili novi trailer kako bi najavili sva poboljšanja koja stižu u patchu za Gears of War 4 po izlasku nove Xbox One X konzole.

Već smo znali da će igra dobiti način prikaza u 4K rezoluciji, a sad smo dobili i potvrdu za performance mod koji će zaključati rezoluciju na 1080p nativno i pokušati dostići prikaz od 60 fps-a. Koliko će to biti uspješno ostaje za vidjeti kada sama konzola izađe, no svakako je pohvalno da su developeri igračima ponudili dodatne opcije.

Naravno, tu su HDR i Dolby Atmos zvuk. Ostala poboljšanja za Xbox One X su u obliku povećane draw distance, bolji light shafts, dinamične sjene, kvalitetnije refleksije i detaljnije teksture likova. Zakrpa će biti dostupna 7. studenog kada izađe Xbox One X, a već sada svi na Xbox One i Windows 10 mogu isprobati igru kroz besplatni demo na storeu.

Kako Xbox One X verzija izgleda možete pogledati u novom traileru.

maverick
2017 Lis 24 03:51:28 PM
A jbt to im je jedina reklama. Stvarno su me pridobili sa ovom vijesti. M igre će možda i postići mističnih 4k+60fps, a sve ostalo čisto sumnjam. Mirisim flop od konzole i nadam se da će se opametiti sa nekom buducom (polu)generacijom i odlučiti akšuli investirati u igre, posto ne mogu ovakom politikom Sony-u ništa ko žaba lješnjaku.
War
2017 Lis 24 04:04:04 PM
Backwards compatibility im je prilično cool feature. Čak će i neke X360 igre dobiti Xbox One X upgrade.
maverick
2017 Lis 24 04:09:42 PM
Većini ljudi ne toliko bitan feature.  Igre prodaju konzole. X ih nema. Pogledaj šta izlazi u idućih godinu dvije za ps4, a šta za Xbox. A njima je glavnih feture X360 enhancement i 4k/60fps
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1