Stiže novi Hitman sadržaj: bonus kampanja i GOTY izdanje

Nastavlja se avantura za agenta 47.

Napisao  Utorak, 24 Listopad 2017

IO Interactive se vraća kao nezavisni studio s novim sadržajem za njihov Hitman. Developeri su najavili hrpu novosti pa vam donosimo što vas sve čeka 7. studenog. Igra će dobiti potpuno novo GOTY izdanje za sve one koje još nisu uskočili u dinamičan svijet Hitmana što znači će čitav novi sadržaj i originalna igra biti dostupni samo digitalno po cijeni od $60. Svi postojeći igrači moći će nadograditi svoju igru na GOTY izdanje po cijeni od $20.

Glavni dio novog sadržaja je nova bonus kampanja pod nazivom Patient Zero. Ova kampanja nam donosi četiri nove misije na postojećim lokacijama s bitnom redizajniranim levelima poput detalja i doba dana. Tu su potpuno nove mete, prilike za ubojstvo, uniforme, likove, promjene HUD-a i redizajnirani AI. Devloperi su poručili kako će Bangkok, Hokkaido, Colorado i Sapienza biti potpuno drugačiji s novom glazbom od skladatelja iz originalne sezone.

O originalnoj sezoni ne treba puno pričati budući da je krcata sadržajem i ponudit će vam bez problema stotinu sati igre s izvrsnim replay valueom. Više o ovoj komponenti možete čitati u našoj recenziji. Tu su i novi bonusi poput oružja, uniformi i escalation ugovora. Igra će po izlasku GOTY verzije dobiti i besplatni patch za sve igrače koji neće kupiti novi sadržaj, a ovo nam donosi novo osvjetljenje na mapama i potpuno redizajnirano sučelje i menu sustav kako bi što lakše pronašli sadržaj. Meniji su u originalnu bili dosta spori i nadamo se da će ovo konačno ubrzati ulazak u igru. Contracti će dobiti nove opcije za još kvalitetniju kreaciju savršenih hitova.

Naravno, tu su i brojni popravci, kao i podrška za Xbox One X i Tobii eye tracking za PC. Kao poseban bonus, developeri spremaju ponovnu aktivaciju Elusive meta za sve koji još nisu igrali ovaj mod ili su propustili neku metu. Sve mete koje ste već završili ili pristupili neće biti dostupne jer igra pamti sav napredak, stoga pažljivo pristupite preostalim metama kako biste otključali bonus odijela koja su dostupna jedino kroz ovaj mod. Prva meta će biti dostupna ubrzo nakon izlaska GOTY verzije.

Hitman – Game of the Year Edition stiže 7. studenog za PlayStation 4, PC i Xbox One. Kako novi sadržaj izgleda možete vidjeti u novom traileru.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget