Tava u PUBG-u sasvim slučajno postala je otporna na metke

Zanimljiv detalj o jednom od najpoznatijih oružja u trenutno jednoj od najpopularnijih igara.

Napisao  Četvrtak, 26 Listopad 2017

Već je općepoznata činjenica da je tava jedno od najboljih oružja u igri, ponajviše zahvaljujući činjenici da je neprobojna, a nanosi i dosta štete (kao i poniženje protivniku s, recimo, automatom u rukama, a vi ga riješite najobičnijim kuhinjskim pomagalom), no do sad nismo znali da se ta “osobina” u igri našla sasvim slučajno. Taj detalj objasnio je glavni i odgovorni za PlayerUnknown’s Battlegrounds, Brendan Greene.

“Zapravo smo u jednom trenutku željeli ubaciti u igru mogućnost da se s tavom udari granata. Nitko ne bi očekivao tako nešto, ali zašto ne? Netko bi to mogao primijetiti i moglo bi mu se svidjeti”, rekao je Greene u intervjuu za Eurogamer.

Nakon što su jedne večeri završili testiranje interakcije između tave i granata, nisu niti shvatili da su “overpowered” verziju tave zapravo ostavili u live verziji igre koja je bila dostupna igračima koji su tek počeli otkrivati čari PUBG-a. Naravno, ekipa je veoma brzo shvatila što sve ta čudesna tava može i počela to upotrebljavati u samoj igri.

“Nismo uopće shvatili da tava može zaštititi od metaka, a kad smo vidjeli što se sve može napraviti - pa, bio je to odličan osjećaj. Vidio sam igrače kako tavom odbijaju metak. Nevjerojatno. To što se dogodilo nije se moglo nikako isplanirati”, rekao je Green, a vi cijeli intervju možete pročitati na Eurogameru.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno