Vrući The Witcher kalendar napaljuje i muškarce i žene

Ovakav kalendar prava je poslastica za obožavatelje Witchera i cosplaya.

Napisao  Subota, 28 Listopad 2017

Njemačkog cosplayera poznatog kao Maul Cosplay već smo spominjali na portalu u članku Uvod u cosplay, upravo zato što već neko vrijeme mnoge oduševljava svojim besprijekornim cosplayima likova iz igara, TV serija i filmova.

Kad je Witcher serijal u pitanju, rijetko tko može cosplayati Geralta toliko vjerno kao što to može Maul, a to je prepoznao i CD Projekt Red, angažiravši ga kao modela za promociju. Maul Cosplay je tako prošle godine bio u mogućnosti izdati The Witcher kalendar sa svojim cosplay uradcima. Kalendar je zbog nekoliko erotskih fotografija s razlogom dobio epitet „vrući“ (fotografije možete vidjeti ispod i na poveznicama u nastavku teksta). Istodobno je zapalio i očarao brojne obožavatelje The Witcher serijala i cosplaya, stoga ih je razveselila vijest da će isti kalendar biti dostupan i za 2018. godinu (uz, naravno, nekoliko dodataka).

Wicher vruci kalendar1

Wicher vruci kalendar2

Ako ste propustili ovogodišnji kalendar, a želite ubuduće imati jedan koji će se isticati od ostalih, kupiti ga možete na Maulovoj stranici za $29. 

Povezano

Aerialfaithplate
2017 Lis 29 12:21:39 PM
29 dolara? Da nisu od zlata listovi?
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget