Konačno nam stiže nova teniska simulacija

Ljubitelji tenisa i stari fanovi Top Spina napokon mogu početi brisati suze radosnice jer bijeli sport konačno dobiva novu igru vrijednu pažnje.

Napisao/la  Rajko Sagata Srijeda, 01 Studeni 2017

Dugih 6 godina nas dijeli od zadnje prave simulacije tenisa koja je poharala prošlu generaciju konzola. Top Spin 4 bio je u tom momentu najbolje što se od tenisa moglo odigrati na kućnim konzolama. Iako je igra pokupila visoke ocjene i bila godinama nezaobilazno štivo svim ljubiteljima tenisa, slaba prodaja natjerala je tadašnje developere, 2k Sports, da odustanu od serijala.

I kad su fanovima već sve lađe potonule, pojavio se Pierre Andre koji zajedno sa bivšom ekipom iz 2k Studija najavljuje novi spiritualni nastavak Top Spina po imenu World Tour Tennis. Nakon najave dotične igre, pola godine nismo imali saznanja o čemu se tu opće radi i kakve će sličnosti imati igra s prijašnjim Top Spin nastavcima.

Važne informacije dočekali smo na ovogodišnjoj PGW konferenciji gdje je premijerno prikazan prvi trailer za Tennis World Tour. Pierre Andre bez dlake na jeziku uvjerava nas da je trenutna tehnologija odličan temelj za pravu tenisku simulaciju koja će nam pružiti dubok, bogat i ponovo zarazni gameplay. Igra će tako ponovo u stilu starog Top Spina podržavati karijeru u kojem ćemo kreirati našeg amatera i sa njime probijati se na teniskoj sceni sve do vrha ATP ljestvice. Uz spomenutu karijeru imati ćemo prilike arkadno igrati sa poznatim teniskim facama. Priča se da će biti preko 30-ak poznatih teniskih faca reinkarnirano u samu igru. Tako će se uz bok legendama poput Rogera Federera i Rafaela Nadala naći ne samo stari štemeri nego i nove zvijezde poput Kyrgiosa, Alexandra Zvereva itd..

Još jedna velika vijest koju možemo podijeliti s vama jeste ta da na igru nećemo čekati dugo, pošto će se ona pojaviti na policama dućana već u proljeće slijedeće godine. Napomenimo još da igra dolazi na sve trenutne platforme tako da i tu ima mjesta radostima. U nastavku prikazujemo vam prvi trailer u kojem snage odmjeravaju Maestro Fedex i Gael Monfils. Mnogim fanovima odmah bi u oko mogao upasti siromašan grafički stil, no vremena za napredak još ima, prikazano je jako malo, a i u međuostalom više nas zanima gameplay i sama simulacija tenisa dok ćemo se s pristojnom grafikom nekako zadovoljiti. Slažete li se s nama?

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1