Avanture agenta 47 od sada i u stripu

Prilika nam je to da saznamo više o prošlosti agenta 47. 

Napisao  Srijeda, 01 Studeni 2017

Razvojni studio IO Interactive odlučio je, u suradnji s Dynamite Entertainmentom, stvoriti seriju stripova koji o kloniranom ćelavcu pričaju one priče za koje u igrama dosad nije bilo prilike.

Stripovi pod nazivom Agent 47: Birth of the Hitman (u prijevodu: rođenje plaćenog ubojice) fokusirat će se na prošlost agenta 47 i njegove voditeljice u sadašnjosti, Diane Burnwood; točnije, fokusirat će se na njihove adolescentske dane. Stripovi će biti dio kanona te, kako pišu iz IOI-ja, biti povezani s radnjom najnovije igre u serijalu i njenih nastavaka. Ujedno će obogatiti priču cijelog serijala te novim igračima i obožavateljima olakšati razumijevanje i praćenje fabule aktualnog Hitmana (pročitaj FFA recenziju 1. sezone). No ono što će možda dio obožavatelja zamjeriti stripu je taj da, kao što su neki čitatelji već istaknuli, ide kontra nekih već poznatih događaja u serijalu čime narušava kontinuitet i konzistentnost cjelokupne radnje. Ako to brine i vas, najbolje da pogledate pretpregled stripa i pročitate vijest na službenoj stranici Io Interactivea.

Prvi broj stripa izašao je danas, ali nije poznato na koja sve tržišta te hoće li doći i u naše striparnice. Srećom, digitalno ga možete nabaviti na sljedećim platformama: Comixology, Kindle, iBooks, Google Play, Dynamite Digital, iVerse, Madefire i Dark Horse Digital. Zasad se još ne zna kada možemo očekivati ostale brojeve. 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1