• PC
  • PS4
  • XONE

Far Cry 5

DATUM IZLASKA: 27.3.2018.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft

ŽANR: Akcijska avantura, pucačina

Far Cry 5 sistem kooperativnog igranja ima jednu veliku manu

Ubisoft ništa nije naučio iz pozitivnog primjera Ghost Recona.

Napisao  Ponedjeljak, 06 Studeni 2017

Far Cry 5 na PC, PS4 i Xbox One stiže krajem veljače iduće godine, a nakon što je izašao Assassin's Creed Origins iz Ubisofta su svoj marketinški fokus prebacili upravo na nadolazeći Far Cry 5.

Tako se serijal nakon izleta u prapovijesno doba s Primalom vraća staroj, prokušanoj formuli s modernim "settingom" koji nam je pomalo nedostajao, stoga moramo priznati kako se veselimo petici. Montana izgleda odlično, premisa priče s bolesnim kultom obećava, dok obećava i kooperativno igranje kojem su Ubisoftovci prilagodili cjeloviti dizajn igre. Međutim, postoji jedna stvar na koju nisu mislili.

Golemi korak unatrag nakon Ghost Recona

Iako je kooperativno, s prijateljem, moguće cijelu igru odigrati od prve do zadnje misije, napredak se ipak neće spremati za drugog igrača. To je golemi korak unatrag nakon Ghost Recona, također Ubisoftove igre, koju smo mogli kompletno preći kooperativno, te se napredak spremao svim igračima. Nekako nas je upravo ova informacija ohladila od co-opa, međutim, treba napomenuti kako će suigrači ipak u svoju igru prenositi sav loot, opremu, novac, municiju i ostale stvari.

Dakle, ako želite s najboljim prijateljem odigrati Far Cry 5, trebat ćete to napraviti dva puta ako obojica želite "prijeći" igru.

Icek™
2017 Stu 06 10:19:06 AM
Najbolji je Diablo po tom pitanju, drop in-drop out sistem, svima se sve broji i priznaje. Blaženi Blizzard.
FensiSuperstar
2017 Stu 06 02:56:27 PM
Diablo je smeće živio Path of exile
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1