Najnogometnija nacija na svijetu u borbi protiv najnogometnije igre – Football Managera

Možda su među ogorčenima Eduardo da Silva i Sammir?

Napisao  Utorak, 07 Studeni 2017

Za samo 3 dana stiže nam još jedan nastavak franšize koja raskida brakove i uništava socijalni život. Jasno, govorimo o ovogodišnjoj verziji najkvalitetnije, neki će reći ispravno i jedine prave, simulacije nogometnog menadžmenta - Football Manageru. Oni koji su obavili pre-purchase već desetak dana mogu uživati u beta verziji FM-a 18, a sama dostupnost beta verzije za sve navedene je naravno otvorila i pitanje kvalitete ovogodišnjeg nastavka. Kao i u zadnjih nekoliko godina, na Steamu se opet po igri pošteno pljuje.

Borba između konstruktivnih kritika i pohvala je ujednačena. Nekima se uistinu ne sviđa ono što zasada vide u beti, dok su drugi oduševljeni sa velikim preinakama koje je Sports Interactive učinio ove godine. Slična stvar je bila i prošle godine, iako smo u konačnici dobili FM kojeg su svi gaming portali, kao uostalom i mi, smjestili u gornji dom što se kvalitete FM nastavaka tiče. Razlog zbog kojeg se činilo da je obični puk nezadovoljan igrom prošle godine su bili Kinezi.

Horda Kineza je bila nezadovoljna činjenicom da SI nije implementirao kineski jezik u igru, i to je bilo dovoljno za thumbs down i niske ocjene. Ove godine opet nema kineskog te su očito Kinezi prihvatili svoju sudbinu i upisali tečaj engleskog kako bi uživali u igri, no isto tako ove godine jedna druga država udara po opciji thumbs down, a radi se o Brazilu.

nike the brazilian national football team and 40 million paid into a swiss bank account

Jedini Brazilci kojima bismo oprostili sve.

Naime, Brazilcima je očito bio nepoznat pojam restrikcije po regijama pa se tako nekoliko Brazilaca javilo kako su kupili igru preko Steama, no ne mogu je instalirati. Iako je u upozorenju navedeno u kojim se sve državama može igrati igra, nemali broj Brazilaca je prvo skočio pa onda rekao hop. Steam im, doduše, omogućuje opciju povrata novca, ali to nije spriječilo pohod Brazilaca na review sekciju da izraze svoje nezadovoljstvo rušenjem ocjene igre.

Uzmimo u obzir i to da SI i ovoga puta ima probleme sa licencama (Njemačka momčad nema prave igrače, Real Sociedad se zove San Sebastian ) te da se i tu zna pronaći pokoja glava koja će reći kako je igra smeće jer njen klub nije zastupljen u igri kako spada. Kada se sve zbroji to znači da i ove godine pred sam izlaz igre ne možemo biti sigurni što točno valja sa igrom, a što ne, dok se pune verzije ne uhvatimo sami. Srećom po vas, mi ćemo to odraditi u jako skorom roku. Pripremite svoja odijela.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.