PUBG uzvraća udarac, prodaja nikad nije bila bolja

Na vijest o rekordnom broju igrača koji igraju Fortnite Battle Royale, PUBG je odgovorio nečim čemu suparnik ne može konkurirati - izvrsnom prodajom.

Napisao  Srijeda, 08 Studeni 2017

Još prošlog tjedna PUBG je bilježio prodaju od ogromnih 17 milijuna primjeraka, a u ovom trenutku brojač se zaustavio na 20 milijuna istih. Podatak je na svojem Twitteru otkrio upravo “PlayerUnknown” - Brenadan Greene.

Uz vijest da se igra odlično prodaje, Greene je pozvao igrače da imaju još malo strpljenja jer cijeli tim je svjestan svih trenutnih problema koji izazivaju frustracije i da rade na tome da svima osiguraju odlično Battle Royale iskustvo.

Jučer smo pisali, a danas podsjećamo da je PUBG još uvijek nedovršen naslov u “early access” fazi i da se tek očekuje priljev novih igrača (i njihovog novca) izlaskom verzije za Xbox One, a ne smijemo ni pomisliti kakvu bi eksploziju izazvala najava igre za PlayStation 4.

Čini se da je ovo oštar odgovor Epicu koji je objavio da je Fortnite Battle Royale dostigao brojku od 800,000 igrača na sve tri platforme na kojima je dostupan.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.