Šuška se da bi na PSX eventu mogli biti predstavljeni Devil May Cry 5 i Soul Calibur 6

Gdje ima dima, ima i vatre? Informacije nisu potvrđene tako da nemojte odma vrtit' ražanj dok zec još uvijek skače u šumarku.

Napisao  Nedjelja, 12 Studeni 2017

Uskoro stiže event kojeg ćemo pratiti na live prijenosu, a to je PlayStation eXperience. Već sada brojni nepotvrđeni informanti izbacuju najave mogućih igara koje će biti predstavljene, a među njima su Devil May Cry 5 i Soul Calibur 6.

Za DMC 5 je rečeno kako nije sigurno hoće li informacija biti povrđena baš na PSX događaju, ali u igri će biti prisutni likovi Dante, Vergil i Nero i sva trojica će biti igrivi.

Soul Calibur 6 će biti prikazan potkraj godine kako bi se obilježila 21 godišnjica serijala, a platforme na kojima će se igrati će biti PlayStation 4, PC i Nintendo Switch. Poneki, navodno povjerljivi izvor, kaže da će igra biti predstavljena na PSX eventu, a moguće i na Nintendo Directu u Siječnju iduće godine. Navodono će verzija igre za Switch biti drukčija i sadržavati Linka kao borca.

Nevezano uz PSX event, posebno zanimljiva glasina se tiče Resident Evil 2 Remakea. Igra bi trebala biti predstavljena iduće godine (najvjerojatnije krajem godine), a bit će sa pogledom iz trećeg lica. Znači li to da neće imati fiksne kamere i prerenderirane pozadine? Tko zna.

Ostale glasine, ako vas interesiraju, možete pogledati ovdje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.