• PC
  • PS4
  • XONE

Star Wars Battlefront II

DATUM IZLASKA: 17.11.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA DICE

ŽANR: FPS/TPS

Oglasio se Electronic Arts oko Star Wars: Battlefront II "40 sati" kontroverze

Otkada je spomenuto da za otključavanje pojedinog heroja treba "utući" 40-ak sati u igri, gaming scena je poludila.

Napisao  Ponedjeljak, 13 Studeni 2017

A kad je gaming scena poludila, Electronic Arts je odlučio dati izjavu na SW Battlefront II subredditu koja bi trebala biti svojevrsna kontrola štete. Evo kako ona glasi:

"Namjera je pružiti igračima osjećaj ponosa i postignuća otključavanjem različitih heroja.

Što se tiče troškova, odabrali smo početne vrijednosti na temelju podataka iz otvorene bete i ostalih prilagodbi koje su napravljene prije početka. Između ostalog, gledamo prosječno stope zarade po igraču na dnevnoj bazi, a mi ćemo vršiti stalne prilagodbe kako bismo osigurali igračima izazove koji su uvjerljivi, nagrađivani i naravno dostupni putem igranja.

Cijenimo iskrenu povratnu informaciju i strast koju je zajednica predstavila oko aktualnih tema ovdje na Redditu, na našim forumima i na brojnim društvenim medijima.

Naš tim će nastaviti s promjenama i praćenjem povratnih informacija zajednice i ažurirati sve čim prije."

Ne moramo ni reći kako je ova izjava još više rasplamsala vatru i razljutila igrače. Praktički EA svima kaže u lice da ih nije briga te da će nastaviti dalje po svome. Ova izjava je povjesna po tome što je skupila najviše downvote-a u povijesti Reddita. U trenutku pisanja vidjeti stoji na  -79 500 bodova. Svaka čast EA.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.