Hideo Kojima je izbacio tweet sa jednim posebnim detaljem na slici

Kao i obično, što god naš master troll ili ultramisteriozni Hideo Kojima napiše ili objavi, od toga nastanu gigametarske teorije. Vrijeme je za novu dozu.

Napisao  Ponedjeljak, 13 Studeni 2017

Stvar koju Norman nosi oko vrata u igri Death Stranding sada ima i svoj fizički oblik izrađen od titanija. Evo kako izgleda:

Posebni detalj je ugravirana formula za koju su najžustriji fanovi ustanovili da se radi o formuli za izračun Schwarzschildovog polumjera. Schwarzschildov polumjer je udaljenost od središta crne rupe na kojoj se nalazi horizont događaja (površina zamišljene kugle). Da se nebi sad vijest pretvorila u atomsku fiziku, evo jedan citat za kraj koji je napisan od strane Lutfi Dawas i koji vjerujem odražava sve fanove na Hideo Kojimino testiranje toga hoće li napravit merch od ogrlice:

"We're not tools of the industry or anyone else, buying merch is the only thing i was good at but at least i buy what i believe in."

 

Veigue
2017 Stu 13 11:09:19 AM
>...formula za koju su najžustriji fanovi ustanovili da se radi o...


Kojimini fanovi su uistinu najgori.
Solid Snake
2017 Stu 13 11:10:04 AM
Quote:

Kojimini fanovi su uistinu najgori.

Thx :D
Yakuza_stinger
2017 Stu 13 11:13:01 AM
Doslovce nije ni minuta prošla a miljon odgovora gdje se dešifrira što znači formula. Ali kao ogrlica bi bila fora za poklonit ženi - "ej, ti si meni k'o crna rupa, kad uđem, ne znam više izać"
Ulogiraj se da bi komentirao.