Rimčev Concept_One automobil završio u GTA V Online

Pohvalio se i sam Rimac na Facebooku.

Napisao  Srijeda, 15 Studeni 2017

Mate Rimac je, nakon sad već slavnog razbijanja automobila u The Grand Touru, kineske financijske injekcije i prekjučerašnjeg osvajanja Zlatne Kune za promicanje i popularizaciju gospodarstva napravio još jedan veliki korak u svojoj karijeri i u razvoju tvrtke. Možda i najveći dosad.

Naime, jedan od najbržih automobila na svijetu – Concept_One uvršten je u GTA Online! Naravno, kako ni jedan automobil u igri nije licenciran, nije ni ovaj, ali se po slikama vrlo jasno da zaključiti po kome je Coil Cyclone inspiriran.

Najbrži automobil u igri

Concept_One, odnosno Coil Cyclone se može kupti u Legendary Motorsportu po cijeni od 1.9 milijuna dolara. Radi se o automobilu s najbržim ubrzanjem u igri, međutim, zbog velike brzine mnogi će imati problema s njegovim upravljanjem, posebice kod naglih promjena smjera i ulaženja u zavoje. Tako biste vrlo lako mogli završiti kao Richard Hammond u The Grand Touru.

Također, Cyclone se može dodatno doraditi u Los Santos Customsu, pa je moguće rekreirati i Concept_One_S, poboljšanu verziju osvnovnog modela s čak 1227 konjske snage.

Yakuza_stinger
2017 Stu 15 09:49:55 AM
Coil Cyclone jebeno zvuči kao naziv auta. Bolje nego Concept One.
Ulogiraj se da bi komentirao.