• PC
  • PS4
  • XONE

Cyberpunk 2077

DATUM IZLASKA: 2077.

IZDAVAČ: CD Projekt

DEVELOPER: CD Projekt Red

ŽANR: RPG

Cyberpunk 2077 će biti baš kao i The Witcher 3 po pitanju iskustva, ali ne očekujte igru tako brzo

Sve je veća bojazan da će CD Projekt RED probati utrapiti "game as a service" platformu u nadolazeći Cyberpunk 2077 te time podvaliti možebitne mikrotransakcije. Čini se da nema straha.

Napisao  Nedjelja, 19 Studeni 2017

Nema razloga za paniku. CD Projekt RED je izbacio tweet u kojem kazuje kakav će Cyberpunk 2077 biti po pitanju servisa:

Dakle, možemo računati na to da će Cyberpunk 2077 biti kao The Witcher 3 na steroidima te da sve ono pozitivno što je krasilo Wild Hunt će biti prisutno i u Cyberpunku. Drugim riječima, dobijemo točno ono za što smo dali novce. Pohlepom neka se bave drugi. Odlične vijesti, ako nas pitate!

Što se tiče samog razvoja igre Cyberpunk 2077, Adam Kicinski kaže da nema nikakvih skrivenih problema što se tiče razvoja igre. Pokretač specifično napisan za igru se pokreće i radi svoj posao, samo što treba još proći vremena u daljnjem razvoju i poboljšavanju dotičnog. Dodatno kaže kako su u CD Projekt RED-u sretni s dosadašnjim rezultatima koje su postigli.

Loša vijest je da se ove godine definitivno neće znati datum izlaska igre. Kicinski nije siguran ni da će 2018. znati koji će to datum biti. Mi već možemo slobodno predvidjeti da će to biti tamo 2019. godine. Nije problem strpljenje, samo neka završni proizvod bude na razini dosadašnjeg hypea.

Chaky
2017 Stu 20 11:49:34 AM
Respect!
Zbog njihovog stava, bez razmisljanja dajem pare za DayOne.
Kao sto sam dao za Witcher 3 i ekspanzije, jer su rekli DRM free i ispunili, dali DLCe besplatno, gdje bi ostali naplatili par € po komadu.
Ulogiraj se da bi komentirao.