Izašao AMD Crimson Software

AMD ovim potezom pokušava izliječiti svoju verziju Ahilove pete.

Napisao  Utorak, 24 Studeni 2015

Set pokretačkih programa Catalyst, poznatijih kao Omega, odlazi u povijest. S današnijm danom AMD otvara novo poglavlje u programskoj podršci za svoje grafičke kartice, jer izašao je Radeon Software Crimson Edition. Crimson prije svega krasi redizajnirano korisničko sučelje, poboljšane grafičke performanse, nove značajke i inovacije, jer cijeli projekt je navodno rađen iz potpuno novih temelja. Umjesto dosadašnjeg AMD Catalyst Control Panela, AMD uvodi novi Radeon Settings koji je dizajniran s namjerom da izvuče maksimum iz grafičkog hardwarea, dok mu je korisničko sučelje vrlo brzo, responzivno i intuitivno za korištenje.

Službenu najavu AMD-a možete pogledati u sljedećem videu:

Ako vas zanimaju konkretni tehnički detalji i performanse koje donosi ovaj set pokretačkih programa, možete posjetiti Anandtechovu stranicu gdje su Ryan Smith i Daniel Williams pripremili opsežnu tehničku analizu.

danex83
2015 Stu 24 07:42:24 PM
Hm..kako su to zamislili?jel se upgreada catalist il se deletea catalist pa se skida ovaj softver?
Chono7
2015 Stu 24 09:34:46 PM
Pa uvijek je preporuka kompletan uninstall prethodnih drivera prije instalacije novih, a pogotovo kod ovakve situacije gdje se u potpunosti mijenja i cijeli UI
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1