• PC
  • PS4
  • XONE

Project Cars 2

DATUM IZLASKA: 22.9.2017.

IZDAVAČ: Namco Bandai Games

DEVELOPER: Slightly Mad Studios

ŽANR: Simulacija vožnje

Project Cars 2 dobio demo dva mjeseca nakon izlaska

Isprobajte što sve nudi SMS-ov racer na Red Bull Ringu.

Napisao  Petak, 24 Studeni 2017

Slightly Mad Studios je dva mjeseca nakon izlaska njihovog odličnog Project Cars 2 izbacio i službeni demo kako bi privukli još više igrača. Demo nam donosi kratki prikaz iz tri motorsport discipline na laserski skeniranom Red Bull Ringu u dvije varijante. Igrači će moći voziti Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 i Formula Renault 3.5.

Demo sadrži i nadograde za Xbox One X i PlayStation 4 Pro, a tu je i detaljna VR podrška za PC. Demo teži skoro 5 GB i može se preuzeti upravo sada. Svakako pročitajte i našu detaljnu recenziju ako vas zanima što sve nudi Project Cars 2.

ikral
2017 Stu 24 10:29:48 AM
Aj da i to probam.
Milicevic87
2017 Stu 24 07:46:47 PM
Skinuo danas demo i stvarno sam ugodno iznenađen. Na kontroler je igra puno bolja nego prvi dio, mada je gts po tom pitanju za mrvicu bolji. Fora je i po mokroj stazi voziti nakon što prestane padati kisa. Baš se primjeti recimo kuda vodi idealna linija, znaći kud većina vozi, tamo se puno brže osuši asfalt. Ili kad se preko velike lokve vode naleti jednom polovicom auta, odmah te zavrti zbog aquaplaninga. Ovo što sam igrao je dosta teško bilo. Ajd prvu utrku, koja je kao amateur označena je lagana, tu sam prvi završio. Al druga i treća su dosta teške. Nema da završiš iz prvog pokušaja na prvom mjestu, baš se mora usavršiti auto i staza. Ovo bi mogao uzeti na nekom popustu, možda kad izađe goty.
Eto, meni je demo pozitivan utisak ostavio. Da ga nisam isprobao, vjerojatno igri nikad nebi dao šansu, zbog lošeg iskustva sa project cars 1. Ovako ću igru vjerojatno jednog dana uzeti.
ikral
2017 Stu 24 09:01:56 PM
Vidiš, meni se ne sviđa. Preveliki odmak od PC1 koji mi je super ali ga nisam pošteno izvozio jer nemam još volan. Nadam se to uskoro promijeniti. Uglavnom, sigurno je dobra igra PC2 ali prvi dojam mi je slab, možda i zbog Lamba i A1 ringa koje baš ne preferiram. Bit će akcija pa će se kupiti ali nema žurbe.

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk

Ulogiraj se da bi komentirao.