• PC
  • PS4
  • XONE

Star Wars Battlefront II

DATUM IZLASKA: 17.11.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA DICE

ŽANR: FPS/TPS

Igrač je napravio robota koji se bori s loot kutijama u Star Wars Battlefrontu II

I to je nešto najjače što smo vidjeli u zadnje vrijeme.

Napisao  Petak, 24 Studeni 2017

Korisnik Reddita pod imenom lowberg pohvalio se na subredditu igre vjerojatno svojim životnim postignućem. Naime, kako bi se borio protiv preskupih cijena otključavanja predmeta u SW Battlefront II, o kojem smo naveliko pisali proteklih tjedana, odlučio je napraviti robota koji će "igrati" umjesto njega dok je on AFK (away from keyboard).

"Progression Droid" – kako ga je nazvao, nasumično pomiče gljive na DualShock 4 kontroleru maskirajući njegovu očitu odsutnost od igre. Electronic Artsovi serveri tako ne prepoznaju da je igrač u biti odsutan od igre, pa iako i ne pridonosi nešto previše svom timu, s obzirom da se pomiče i skakuće u mjestu, Lowberg svejedno dobiva kredite na kraju runde. I to ne puno manje od ostalih igrača koji su značajno više pridonijeli rezultatu.

Sad nam samo preostaje za vidjeti kako će se Electronic Arts boriti protiv ovakvog osobnog užitka. Možda s Captcha upitima svakih 5 minuta? Prove you're human!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=9CNpzaJk-rs

Veigue
2017 Stu 24 02:22:44 PM
Znači, revoltirani igrači i dalje kupuju igru, a protiv lootboxa se bore tako da sabotiraju vlastiti tim u multiplayeru?

Hvale vrijedan potez.
Zero
2017 Stu 24 03:13:57 PM
Nova razina retardluka.
Ulogiraj se da bi komentirao.