U prosincu ponovno mlaka ponuda PlayStation Plus igara

Nakon ljeta i odličnog početka jeseni, sad već drugi mjesec za redom stiže ne toliko atraktivna ponuda.

Napisao  Srijeda, 29 Studeni 2017

Sony nas je kroz ljeto i prvi mjesec jeseni razmazio kroz PlayStation Plus ponudu igrama poput Infamousa: Second Sona, Metal Gear Solida V, Assassin's Creeda 4: Black Flaga Freedom Cry, Just Causea 3, Until Dawna i Games of Thornesa. Nažalost jesen se nije nastavila u toliko atraktivnom tonu, kada smo se u studenome trebali zadovoljiti s Worms Battlegroundsom.

Remaster i Nickelodeonov crtić

U prosincu nas očekuje slična ponuda, pa nas tako od 5. 12. očekuje jedan remaster i Nickelodeonov crtić. Darksiders II: Deathinitive Edition je remaster igre izašle još 2012. godine za PlayStation 3. Iako nešto starija igra, ovaj hack' n'slash RPG je obavezno štivo za svakog iole ozbiljnijeg gamera. S druge strane Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends je čista suprotnost kojoj će se obradovati oni najmlađi. Ajde, barem imamo nešto dati djeci da igraju.

Korisnike PlayStation VR-a će zadovoljiti Until Dawn: Rush of Blood za kojeg nam se čini da smo već prije imali u ponudi. Ali nam se neda provjeravati. Za PlayStation 3 izdvojili bismo odličnu kolekciju s dvije Syberia igre.

 

maverick
2017 Stu 29 11:21:28 PM
Darksiders 2 je skroz ok igra. Syberie isto nisu za baciti. Šteta što nemam plus čisto radi Darksiders 2.
CroZac_Drake
2017 Stu 30 08:51:24 AM
Until Dawn: Rush of Blood je ovaj mjesec na US... za EU ne znam je li bio... baš sam jučer išao gledat igre, i vidio u ponudi Until Dawn... ali ga ignorirao jer me ne zanima VR.
buz
2017 Stu 30 09:06:13 AM
Mogli su nas bar za Božić razveseliti s nečim konkretnim...
Chaky
2017 Stu 30 10:20:06 AM
Forma.8 me raduje, a probat ce se i Wars na Viti.
Ovaj KungFu me uopce ne zanima. Ima puno kvalitetnijih naslova s takvim gameplayom.

Radije bih da je KungFu kakva avantura, pa makar i djecja.
AlexY
2017 Stu 30 01:41:29 PM
Darksiders mi je bio simpatičan, vjerujem da će mi se i drugi svidit. Ovo ostalo je uobičajeno prolazno, uvik se može iznenadit.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno