• PC
  • PS4
  • XONE

Kingdom Come: Deliverance

DATUM IZLASKA: 13.2.2018.

IZDAVAČ: Deep Silver

DEVELOPER: Warhorse Studios

ŽANR: RPG

Kingdom Come: Deliverance će biti prikazan na PlayStation Experienceu

Ova open world RPG poslastica će izvršiti invaziju na PlayStation Experience 2017. Očekujemo puno slinjenja nad predivnom grafikom i sustavom borbe.

Napisao  Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017

13. Veljače 2018. godine se polako, ali sigurno, bliži. Pa dok se taj dan ne ostvari, vrijeme je za nadolazeći PlayStation Experience 2017 gdje će Kingdom Come: Deliverance biti prikazan. Igra koja grafički predivno izgleda kao dodatni jaki adut predstavlja dozu realizma u mehanikama koje dosad nismo mogli vidjeti u klasičnim RPG-ovima. Još kad k tome dodamo razdoblje u kojem je smještena (1403. godine u doba Svetog Rimskog Carstva), rastu nam zazubice. Sudeći po komentarima, u igri će biti moguće raditi sljedeće: lov, alkemiju, trenirati borbu ili streličarstvo, kuhanje, shopping, istraživati, igrati mini igre...

Po svemu viđenom dosada u proteklo izbačenim videima među kojima je i ovaj iznad, hype za ovu igru je totalno opravdan. A ako Warhorse Studios zbilja isporuči sve to što su prikazali, sa sigurnošću možemo ustvrditi da nas čeka odličan novi IP. A PlayStation Experience kao jedan od glavnih događaja pri kraju godine samo dođe kao šlag na vrhu torte u vidu promocije igre. Jedino nije poznato hoće li Kingdom Come: Deliverance biti dostupan i za isprobavanje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.