Otkriveno ime pustinjske mape za PUBG i dobili smo nove slike

Predstavljeno mnoštvo zanimljivih lokacija kao stvorenih za taktičko napucavanje.

Napisao  Četvrtak, 07 Prosinac 2017

Bluehole studio je otkrio kako će se nova mapa za PlayerUnknown's Battlegrounds zvati Miramar, a uskoro očekujemo i video prikaz iste na ovogodišnjem The Game Awards događaju.

Miramar će biti totalna suprotnost od postojeće mape Erangel, jer obiluje brežuljcima, brdima i kraterima što bi trebalo uvelike odrediti drugačiji stil igranja i taktičkog postavljanja kako bi se dobila pileća večera.

Los Leones će biti najveći grad mape, a igrači bi trebali što prije zauzeti visoke pozicije na brojnim gradilištima u centru grada, dok će oružje i opremu moći pronaći u napuštenim komercijalnim objektima.

El Pozo je grad poznat po velikim industrijskim i zabavnim četvrtima, a sadržaja će biti u velikoj Luchador Areni, te ruševinama tekstilnih tvornica.

Monte Nuevo je oličenje opkoljenog grada, gdje su nekoć zidine štitile stanovnike, a sada pružaju igračima mjesto za istraživanje i skupljanje opreme.

Valle del Mar je tipični oceanski grad podijeljen na dvije strane preko De Toro mosta. Zapadna strana ima školu, a istočna strana lijepu crkvu, dok će ključ za držanje pozicije u gradu biti upravo most koji spaja otok s kopnom.

La Coberia je glavni pomorski i transportni grad Miramara, a bitna lokacija ovdje je ogromno čvorište pruga gdje će igrači preživljavati između poluzakopanog tereta davno izumrle industrije.

San Martin je mali gradić kojeg su kontrolne točke i razne prepreke pretvorile u pravu ratnu zonu, a obje strane grada imaju visoke pozicije koje bi igrači trebali iskoristiti kao izvidnicu prije ulaska u centar grada.

Pecado je nekoć bio turistička destinacija koja je sadržavala najveću kockarnicu u regiji, a visoko vrijedni predmeti će privlačiti brojne igrače. Arena i Casino su primamljive lokacije koje bi trebalo odmah posjetiti, ali nešto strpljiviji igrači bi trebali prvo istražiti četiri hotela koja se nalaze između njih.

Chumacera je napuštena lokacija nekad uspješne Miramarove tekstilne industrije. Napuštene tvornice gledaju direktno na glavnu cestu i stambene odnosno poslovne zgrade, što Chumaceru čini uzbudljivim mjestom za pljačku uz visoki rizik za brojne okršaje s ostalim igračima.

Za ostatak zanimljivih lokacija i mjesta za istraživanje moramo pričekati ažuriranje koje donosi ovu mapu, ali i nesumnjivo novi broj igrača.

1-1.jpg

2-2.jpg

3-3.jpg

4-4.jpg

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.