The Last of Us II je već na više od pola dovršen

Prilično dosadan PSX panel ipak donosi nekoliko vrijednih informacija.

Napisao  Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017

Iako, nažalost, na PSX sajmu prošli vikend nismo dobili novi trailer za The Last of Us Part II, priliku da saznamo više detalja o igri imali smo na jednosatnom panelu gdje su o igri pričali njeni kreatori i glumci. Dakle, na jednom mjestu Neil Druckmann i Halley Gross kao scenaristi, te Ashley Johnson i Troy Baker, glumci koji su Ellie i Joelu posudili svoj glas i stas (barem kod snimanja motion caption tehnologijom), te koji, kao što znamo, imaju veliki utjecaj na karakterizaciju svojih likova.

Dakle, sve jaka i velika imena, međutim, panel je bio prilično mlak. Dojma smo da se voditeljica istog nije najbolje snašla, iako je djelovala poprilično opuštena. Neka pitanja su se mogla bolje formulirati, dok se dosta toga propustilo upitati. Možda je voditeljica bila ograničena od strane Sonyja i produkcije, možda i nije, ali to je u ovom trenutku nebitno. Ipak, iz razgovora smo izvukli nekoliko bitnih detalja.

Razvoj igre teče i više nego dobro

Iako nismo dobili odgovor na pitanje kada igra izlazi, saznali smo od Druckmanna kako je je igra na nekih 50 do 60 posto dovršenosti. Što nam zvuči prilično dobro, jer neke prognoze nisu bile toliko optimistične. Saznali smo i da Halley Gross, ko-scenaristica koja je zamijenila Bruce Straleyja uspjela ostvariti izniman utjecaj na razvoj priče, bez obzira na to što znamo kako je Neil Druckmann kao vodeći scenarist prilično tvrdoglav u vlastitim stajalištima.

Također, voditeljica, iz čijeg se govora dalo iščitati kako je već imala prilike vidjeti The Last of Us Part II gameplay upitala Neila kada ćemo takvu priliku imati i mi obični smrtnici. Neil je tada potvrdio da nas idući trailer iz igre čeka na E3 2018. godine. Dakle, gotovo sigurno nas očekuje gameplay prikaz, što je odlično, ali što da mi radimo idućih 7 mjeseci?

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.