Izašao je Ylands – Minecraft na steroidima

Igra s nešto ozbiljnijim pristupm od Minecrafta, ali istovremeno dovoljno vrckasta, maštovita i zabavna da bi zaokupila našu pažnju.

Napisao  Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017

Češki Bohemia studio, isti onaj kojeg obožavamo zbog Operation Flashpoint i Arma serijala odlučio je napraviti totalni zaokret od igara koje su dosad razvijali. Tako je na Steamu osvanuo Ylands, igra koja uzela sve ono što pruža Minecraft, pa je to isto dodatno nadogradila i ubacila hrpu novih mogućnosti.

Ylands donosi sve nam već poznate značajke poput deformiranja prirode, craftanja, građenja, PVP i PVE borbe, napitke, dok je veliki adut igre njezin editor, gdje igrači imaju priliku kreirati vlastite mape i modove.

ylands1.jpg

Ylands pruža priliku za detaljnijim uređivanjem interijera od Minecrafta.

Developeri su preuzeli neke mehanike, dodatno ih nadogradili, pa će primjerice dostupna flora, fauna i resursi reflektirati klimatsku zonu – odnosno biome u kojima se nalazite. Tu su i brodovi, koje možete nadograđivati, pa zajedno sa suigračima u mutliplayeru voditi epske nautičke borbe. Baš kao i Minecraft, tako i Ylands pruža brojne dodatne mogućnosti koje tek trebamo otkriti.

PC zahtjevi i nisu nešto prezahtjevni, pa će vam tako za ugodno igranje biti potreban minimum od dvojezgrenog procesora koji kuca na taktu od 3.6GHz, te DirectX 11 grafička kartica s minimalno 1GB vrama.

Ylands je dostupan od danas isključivo na Steamu po cijeni od $20. Igra je u early accessu, dok se tokom razvoja očekuje izlazak i na drugim platformama poput PlayStationa 4, Xboxa One i Switcha.

Fenix
2017 Pro 11 03:54:40 PM
[member=111]Chono7[/member] uzimamo?
Chono7
2017 Pro 11 05:31:43 PM
Haha! Koliko dode igra?
Fenix
2017 Pro 11 07:00:52 PM
E da si procitao clanak znao bi :P
Chono7
2017 Pro 11 10:50:40 PM
:roll

meni ne izgleda privlacno kao minecraft, ali moglo bi se probat. Ako ti uzmes, uzimam i ja
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget