• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

U GTA Online možete se dokopati revolvera iz Red Dead Redemptiona 2

Još uvijek nismo baš sigurni da će RDR2 izaći baš na proljeće 2018. (daj Bože!), no sigurni smo da će to biti jedan od najjačih naslova iduće godine.

Napisao  Subota, 16 Prosinac 2017

Upravo zato je Rockstarov GTA Online ponajbolje mjesto na kojem se može početi s laganim “hajpanjem” igrača koji i nakon četiri godine i dalje uživaju u online multiplayeru s redovnim nadogradnjama i novim stvarima. Nakon što se iz datoteka GTA Onlinea iskopao podatak o sadržaju iz RDR2, Rockstar se službeno oglasio s detaljima oko novog oružja i misije koji će povezivati dvije igre.

“Pojavile su se glasine o izgubljenoj relikviji, a nešto dragocjeno čeka one koji imaju dovoljno hrabrosti. Pripazite na iFruit i na poseban email u kojem se nalazi prvi trag, pa ga pratite da biste u GTA Online otključali Double-Action Revolver”, kažu iz Rockstara.

Nakon što se dokopate revolvera, moći ćete sudjelovati u Headshot Challengeu, a uspješno izvršavanje dodat će 250.000 dolara na račun u GTA Online i (vjerojatno) otključati oružje za upotrebu u Red Dead Redemptionu 2.

Red Dead Redemption 2 GTA Online Rockstar

Zasad se ne zna hoće li se Double Action Revolver u RDR2 moći koristiti u singleplayeru ili multiplayeru (ili oboje).

Što se tiče Red Dead Redemptiona 2, već smo spomenuli da bi trebao izaći u proljeće 2018., no nekako smo skloni vjerovati da će doći do odgode. I to je zapravo sve što znamo o sljedećem Rockstarovom velikom projektu, pa tako jedva čekamo bilo kakvu novu vijest ili konkretan datum izlaska.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.