Obsidianove igre neće sadržavati mikrotransakcije

Veoma pohvalno za njih što misle na gamere unatoč tome što s time eliminiraju moguće ekstra profite.

Napisao  Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017

Baš je prije nekoliko tjedana Take Two Interactive najavio kako će sve njihove igre sadržavati neku vrstu monetizcije pravdajući se činjenicom da dosta financija dolazi iz tog dijela igara. A novu igru igru na kojoj Obsidian Entertainment radi će izdati Take Two indie studio pod nazivom Private Division.

U tom slučaju bi bilo za očekivati da naslov neće biti istinit no Private Division ne sugerira ništa po pitanju mikrotransakcija. Prema Obsidianu, Private Division je pun podrške te Obsidian ima totalnu kreativnu slobodu po pitanju izrade i uključivanja svih elemenata u igru. Ovo su odlične vijesti jer ako se prisjetimo da iza igara Fallout: New Vegas, Tyranny i Pillars of Eternity stoji upravo Obsidian, znamo da znaju svoj zanat. Uvjeravaju nas da nijedna njihova igra nikada neće sadržavati mikrotransakcije.

Što se tiče nove igre na kojoj rade, zna se da će biti RPG žanra, ali ništa više o tome. Obsidian šuti, a Private Division poštuje tu odluku. Kažu kako ćemo saznati sve o igri kada dođe vrijeme za to.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.