Živciraju li i vas reklame na PlayStationu 4? Evo kako ih maknuti

Je li i vas jutros dočekao Destiny 2 na konzoli?

Napisao  Srijeda, 27 Prosinac 2017

Probudim se, još mamuran od prošle noći pa prije pranja zubi i doručka, logično, prvo upalim PlayStatition. "Wtf je ovo?!" prozborim, ne vjerujući dok trljam oči objema rukama. Među svim mojim igrama se nekako pronašao i Destiny. Pa si razmišljam kad sam ga kupio, jer nebi bilo prvi put da sam pod utjecajem opijata trošio novac na Storeu. Jbg sad, što je tu je, pokrenem igru, igram sat vremena, čak mi se i sviđa, a ona se najednom pauzira s porukom kako se radi o probnoj verziji igre. Za nastaviti dalje moraš kupiti igru, pa je tu i prigodni link na PS Store.

Dakle, još prije dvije godine Sony je započeo s praksom skidanja igara na konzole bez znanja korisnika. Ipak, to nije bila česta praksa, jer u posljednje dvije godine takva je situacija (kod mene osobno) bila još samo s FIFA-om 17. Sve do ovog jutra, kad je dosta igrača dočekao Destiny 2 na njihovim konzolama. Dakle, situacija slična kao i u mojem slučaju kod prvog Destinyja.

Da, slažem se, svakako se radi o iritantnom načinu reklamiranja, a dobra vijest da to isto možete prilično jednostavno i onemogućiti. Dovoljno je otići u postavke konzole, pa navigirati u System meni, zatim u Automatic Downloads meni, pa odznačiti Featured Content postavku. Kao na screenshotu ispod.

featuredcontent.jpg

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget