Pogledajte kako se Overwatch igra s fidget spinnerima

Ponadali smo se kako više nikada nećemo čuti za njih.

Napisao  Srijeda, 03 Siječanj 2018

Sjeća li se još netko fidget spinnera? Definitivno su obilježili onih par mjeseci 2017. godine, a danas su zaboravljeni isto kao i tablete za tlak moje babe. Ipak, član Reddita _Rudeism pokušava ih vratiti u modu. I to, ni više ni manje, nego pretvarajući ih u kontrolere.

Pa je tako i kreiran fidget spinner kontroler posebno za upravljanje Genjijem u Overwatchu, dok se Rudeism toliko ispraksirao da je uspio čak i povezati par killova s njima. Čitavi seti sastoji se od pet fidget spinnera. Dva su za kretanje u četiri smjera (WASD tipke), dva za ciljanje (jedan za vertikalno, drugi za horizontalno), dok je jedan za lijevi i desni klik, dok se pritiskom svakog od njih prizivaju specijalne moći, skače i šalje poziv za healanje. Svi oni su spojeni putem Arduino pločice koja bilježi smjer okretanja fidget spinnera, a zatim ih pretvara u odgovarajuće signale na tipkovnici i mišu.

Kako sve to zajedno izgleda u praksi pogledajte na Twitch video klipu ispod.

Oxi
2018 Sij 04 01:06:38 PM
Neki igraju ow sa fidget spinnerima i pobjeđuju, a ja nemogu proć sezonu da ne izgubim 400 sr i volju za životom sa tipkovnicom od 900 i mišem od 500 kuna.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1