Mad Catz se vratio iz mrtvih!

Poznati proizvođač gaming periferija Mad Catz, koji je prošle godine proglasio bankrot, danas se iznenađujuće vratio iz mrtvih sa novoj vizijom!

Napisao  Četvrtak, 04 Siječanj 2018

Mad Catz Interactive je korporacija koja je punih 27 godina proizvodila razne gaming periferije za PC te konzole. U svom portfoliju su imali, osim matičnog Mad Catz, i Saitek, Sharkoon te Tritton brendove te su bili pristojno zastupljeni na tržištu. No uslijed određenih loših odluka, ponajviše jako lošom prodajom igre Rock Band 4, gdje su bili u ulozi su-izdavača, 2016. su bili primorani prodati Saitek Logitechu, te otpustiti trećinu zaposlenika.  U ožujku 2017. su ispali sa njurorške burze da bi krajem istog mjeseca i službeno proglasili bankrot.  Sudbina je izgledala jako crna za taj renomirani brend. 

No tijekom proteklih mjeseci, izgleda da su se uspjeli konsolidirati te pod novom upravom i sa novom vizijom nastavljaju dalje, još jači i odlučniji nego prije. Danas su bombastično najavili svoj povratak te novu liniju proizvoda, koju će predstaviti na predstojećem CES sajmu koji se održava od 9. do 12. sIječnja. Dolazi nam futuristički R.A.T. AIR bežični miš bez baterija, koji će se puniti na wireless charging podlozi. Za ljubitelje mehaničkih tipkovnica, pripremili su S.T.R.I.K.E. 4 aluminijsku tipkovnicu sa punim RGB osvjetljenjem. Također će biti predstavljeni i F.R.E.Q. 4 slušalice te G.L.I.D.E. podloge. 

Mad Catz, dobrodošli natrag!

Nenad_87
2018 Sij 04 09:55:10 PM
Znam da Mad Catz ima dugu tradiciju pa je ovo dobra vijest.
Nikada nisam imao nista od te firme.
Vasa iskustva ? Imate li kakav hardver od Mad Catza ? Kvalitetno ili ne ?
Ulogiraj se da bi komentirao.