• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Nova Spider-Man igra već sad ima sadržaja za igranje danima

Ekskluziva za PlayStation 4 koja već sad pretendira za najbolju Spider-Man igru ikad je dovršena i već je neko vrijeme u testiranju.

Napisao  Ponedjeljak, 08 Siječanj 2018

Poznato je, ekipa iz Insomniaca ima dovršenu novu Spider-Man igru. Naravno, radi se "samo" o verziji igre u kojoj je moguće odigrati priču od početka do kraja, nikako o primjerku koji bi bio kandidat za završnu verziju igre. Do završne verzije igre ima još dosta posla. Primjerice potrebno je polirati određene dijelove priče, neke pojednostavniti, a druge zakompliciraniti. Potrebno je ubaciti još dodatnog sadržaja za igranje "po strani", neke dijelove svijeta promijeniti, poigrati se s teksturama, detektirati dijelove igre gdje se igra izvodi lošije...

Uglavnom, u ovom trenutku Spider-Man za PlayStation 4 je u širokom testiranju, dok bi se sve promjene navedene iznad trebale implementirati u igru ovisno o povratnim informacijama testera.

Veliko pojačanje u Insomniacu i na Twitteru

Brian Horton je velika faca gaming industrije. Glavni direktor na odličnom Rise of the Tomb Raideru, kreativni direktor pretposljednjeg Call of Dutyja: Infinite Warfarea, a od prije par mjeseci preuzeo je ulogu direktora dizajna na novom Spider-Manu, kako bi ispolirao i samim time učinio boljima ključne igrine djelove. Radi se o velikom pojačanju za Insomniac, koje svakako podržavamo, prvenstveno zato što čovjek voli detaljnije piskarati na Twitteru o razvoju igre.

Pa je tako potvrdio, nakon trećeg prelaska igre, kako mu je za svaki prelazak trebalo po nekoliko dana igranja. Što u prijevodu znači da igra ima mesa, a mi volimo mesnate igre. Slijedi poliranje, a zatim, nadamo se, i što skorija najava datuma izlaska. Nadamo se igranju već ovo ljeto.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1