• PC
  • PS4
  • XONE

Metal Gear Survive

DATUM IZLASKA: 22.02.2018.

IZDAVAČ: Konami

DEVELOPER: Konami

ŽANR: Survival loot shooter

Novi gameplay video za Metal Gear Survive izgleda sasvim solidno

Gdje je problem? Problem je u imenu.

Napisao  Ponedjeljak, 08 Siječanj 2018

Kako se bliži beta testiranje igre koje počinje 18.1., Konami izbacuje još jedan gameplay video za Metal Gear Survive

U videu možemo vidjeti izgradnju baze, crafting sustav i odnos igrača prema zombijima. U jednom trenutku se može vidjeti kako im se postavlja ograda pred nosom (ili svjetlećom "glavom" pošto nemaju noseve) nakon čega oni bezusješno nasrću na igrača. Drugi primjer je postaviti nekakve platforme blizu ruba provalije zbog koje jadnici prokližu i padaju u provaliju. Na trenutke igra izgleda sasvim dobro, na druge trenutke dosadnjikavo i generično.

Vjerojatno igrivost i kontrola likova neće biti loša s obzirom kako se radi o Fox pokretaču pa će igra biti zabavna iza igranje. Crafting i gradnja objekata pomalo podsjećaju na Fortnite Battle Royale te uopće nebi čudilo da Konami skoči na taj vlak i od Metal Gear Survive napravi svoj battle royale naslov. Većina igrača još uvijek govori kako iz poštovanja prema Kojimi neće podržati Metal Gear Survive pa bi prema tome ovaj naslov mogao biti osuđen na propast. No hoće li propasti ili će ipak Konami namaknuti fine novce radi imena? Vidjet ćemo.

Icek™
2018 Sij 08 12:32:20 PM
Da ga jebeš, igra ima potencijala. Ako ne bude obijesnih mikrotransakcija i grindanja sto sati za jednu pušku, moglo bi biti vrlo vrlo zabavno. Također, osim kampanje, očekujem i Scenario mod, gdje će se iznova graditi baza i raunim scenarijima. I naravno, S rank za zvaki scenarij :roll
maverick
2018 Sij 08 12:43:14 PM
Ako prodaja ne bude flopala, ima nade za MGSV -  act 3  😃
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1