• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

U Fortnite Battle Royale danas stiže ono što su mnogi priželjkivali

Prije novog grada i ostalih velikih novosti koje u igru stižu idući tjedan, danas dobivamo manju ali iznimno korisnu nadogradnju.

Napisao  Srijeda, 10 Siječanj 2018

Nova, nešto manja nadogradnja za Fortnite Battle Royale danas stiže u igru. Najveća novost je novi item koji će se moći pronaći u svijetu, a koji bi trebao biti od znatne pomoći ako ga se pametno koristi. Posebice to vrijedi za timsko igranje u duosima i squadovima.

Tako u igru stiže logorska vatrica, odnosno "Cozy Fire" koju se kao česti item može pronaći posvuda na mapi, a jednom kad se ona postavi, tokom 25 sekunda izgaranja svim igračima koji se nalaze oko njih HP će se obnavljati po dva boda u sekundi. Vatricu koju postavite može liječiti i protivnika, pa će biti potrebno imati i tu informaciju na umu tokom njezinog postavljanja. Dakle, u 25 sekunda biti će moguće podići do maksimalno 50 HP-a, što će svakako dobro doći u kriznim situacijama.

Doduše, osim činjenice da će se logorska vatrici nalaziti u "trap" slotu, zasad je nepoznato u kakvom ćemo je obliku nalaziti, hoće li se moći craftati, te hoćemo li biti "zamrznuti" tokom "grijanja", ili ćemo se moći slobodno kretati u određenom radijusu. Za koji sat bi nadogradnja trebala stići u igru, pa ćemo sve znati.

Osim vatrice, u igru je pušten čitav niz sitnih nadogradnji koje se odnose na ponašanje pojedinih oružja, zvuka i stabilnosti igre, pa više o tome preporučamo pročitati na službenim stranicama.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1