PlayerUnknown's Battlegrounds više nije toliko zabavan igračima

Otkako je PUBG postao verzija 1.0, neke stvari živciraju igrače.

Napisao  Petak, 12 Siječanj 2018

"Stalno neki novi problemi! Više nije fora igrati" - kažu igrači nezadovoljni trenutnim stanjem igre. Glavni aspekt PlayerUnknown's Battlegroundsa je upravo zabava, a kada i to kompromitiraš, onda nije dobro. Čini se kako je petljajući po kodu igre i popravljajući neke druge glitcheve Bluehole slučajno poremetio varijable za padobrane.

Sada je to problem jer domet padobrana ispada značajne skraćen te je propadanje puno brže. Time je raštrkanost igrača manja, a broj ranih smrti povećan. Daljnja negodovanja se tiču toga da je broj igrača koji prežive do drugog kruga značajno manji. Ako ih barem 30-ak preživi, dobro je. E sada kada se povećani broj ranih smrti poveže s time koliko ih dočeka sljedeći krug, dolazi se do bitnog problema. Oni koji prežive i ne poginu odmah u startu moraju jako dugo čekati dok ne dočekaju druge igrače koji su također preživjeli. Dobar dio mid-game partije time ispada dosadnjikav.

Da sve ne bude tako sivo, super vijest za Bluehole je da PUBG igra preko 3 milijuna igrača na Xbox One. Izgleda da brojni bugovi ne ometaju zaluđenost igrom.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.