Sony će u srpnju ugasiti servere za Gravity Rush 2

Prvotno najavljeno gašenje je odgođeno svega par mjeseci.

Napisao  Petak, 12 Siječanj 2018

Nažalost, Gravity Rush je jedan od onih serijala koji je relativno prošao ispod radara kod publike. Zbog toga se već godinu nakon izlaska igre Gravity Rush 2 najavljivalo kako će Sony ugasiti servere. Iako je Gravity Rush 2 kvalitetna igra, nije polučila komercijalni uspjeh stoga odluka o gašenju i ne čudi.

No s druge strane, početkom 12. mjeseca je pokrenuta kampanja #DontForgetGravityRush gdje bi tko god je htio putem društvenih mreža shareao, lajkao i komentirao službene objave i kanale igre. Kampanja se pokazala uspješnom te je privukla oko 20.000 da igraju igru. Možda nije puno, ali je bilo dovoljno da se odluka promjeni, a gašenje odgodi na par mjeseci.

Osim što nakon toga neće bit online interakcije među igračima, traženje kutija blaga razasutih po svijetu će biti puno teže i sporije jer neće biti mogućnosti za dijeljenjem fotografija pronađenih kutija. Na taj način neće biti moguće primiti fotografije blaga koje su pronašli drugi igrači. Ako ste ok s time da tražite kutije i na to trošite po desetek sati, onda je to u redu što se nas tiče.

Najveći problem je što ovakvim brzim gašenjem servera igra postaje predstavljena kao promašaj. A tko bi od potencijalnih novopridošlica išao kupovati igre označene kao promašaj? Bilo kako bilo, novi zakazani datum gašenja servera je 19.7.2018. godine. Možda se opet dogodi odgoda na neki daljnji datum, tko zna.

Gravity_rush_datum_gasenja_servera.png

AlexY
2018 Sij 12 04:22:23 PM
KAT BEST WAIFU

Šteta je što Kat nije uspjela postat nova maskota za Sony. I ona i igre to zaslužuju.
Solid Snake
2018 Sij 12 09:48:30 PM
Odlično, dakle ne moram žuriti sa otključavanjem kostima.
K.
2018 Sij 13 03:01:36 AM
Quote:
Nažalost, Gravity Rush je jedan od onih serijala koji je relativno prošao ispod radara kod publike. Zbog toga se već godinu nakon izlaska igre Gravity Rush 2 najavljivalo kako će Sony ugasiti servere.


A onda je [member=97]Solid Snake[/member] nabavio obe Gravity Rush igre. I okrenuo sve. :Đ

Kad kreneš igrati (dvojku pogotovo), vidit ćeš kako ćeš bit razočaran što ljudi jednostavno nisu dovoljno cijenili ove dvije igre. Meni neobjašnjivo. Keiichiro Toyama gospodin industrije.

Quote:

KAT BEST WAIFU


:kava

tumblr_orwv3jCKXB1w4tu9ko4_400.gif
Ulogiraj se da bi komentirao.