Svi ljubitelji ratnih pucačina pripremite se za Squad

Virtualno ratovanje na malo drugačiji način.

Napisao  Petak, 27 Studeni 2015

Offworld Industries LTD, razvojni tim koji je izradio Battlefield 2 mod naziva Project Reality, priprema još jedan naslov, ali ovoga puta kao samostalan proizvod.

Igra se zove Squad, a već odabir samog imena sugerira da ćemo se itekako morati osloniti na naše suborce jer kao pojedinac nećemo moći puno toga napraviti na bojištu.

Squad bi svojom mehanikom igranja trebao popuniti onu prazninu između arkadne pucačine i ratne simulacije. Pitate se što onda ovu igru toliko izdvaja od ostalih na tržištu? Pa, razvojni tim ističe da je ovdje potreban izniman timski rad kako biste bili uspješni, potrebna je dobra koordinacija i stalna komunikacija s kolegama. Osim toga, mape će biti površine između 4 i 8 kvadratnih kilometara, bojište će biti popunjeno s 50 ili čak 100 igrača istodobno, postojat će, naravno, razna vozila i ratna mašinerija te mogućnost odabira više klasa. Posebne će mogućnosti posjedovati zapovjednici i vođe timova jer će moći konstruirati defenzivne ili ofenzivne utvrde te na taj način oblikovati bojište.

Igra je razvijana u grafičkom pokretaču Unreal Engine 4, a izlazak je najavljen za 15. prosinca ove godine na Steam servisu kao Early Access i to isključivo za PC. Cijena igre kreće se od 30 do 70 američkih dolara ovisno o verziji koju odaberete, a kolika će biti konačna cijena još je nepoznato.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.