PlayStation 4 ekskluziva Days Gone imati će sate i sate cinematičnog materijala

Kako se nagađa, produkcija igre se približila njezinom samom kraju.

Napisao  Ponedjeljak, 15 Siječanj 2018

U jednoj od najjačih PlayStationovih godina svih vremena u kojoj nas očekuju, redom, Shadow of the Colossus, God of War, Spider-Man, Dreams, Detroit: Become Human, možda se i najviše ističe postapokaliptična open world igra Days Gone.

Uz sve pohvale prije njega nabrojanim igara, uz iznimku Dreamsa i Detroit: Become Humana, radi se o najvećem i najambicioznijem Sonyjevom novom IP-u posljednjih godina. Kroz veliki open world apokaliptični svijet, veterani gaming industrije Bend studio ispričati će priču znatno ambiciozniju nego što su to mnogi od nas očekivali.

Sony je garancija

Kao prilog toj tezi ide informacija kako će Days Gone sadržavati sate i sate visoko produciranog video materijala, što je potvrdio Sam Witwer, glumac koji daje glas glavnom protagonistu igre Deaconu. A garancija da će ta priča biti kvalitetna sigurno je i sam izdavač Sony, koji unutar svojih studia ima čitav niz kreativnih genijalaca koji su zasigurno u kontaktu s kreatorima Days Gonea.

Days Gone već je potvrđen službeno od strane Sonyja kao igra koju ćemo igrati u 2018. godini, međutim, točan datum izlaska još uvijek nije poznat. Za očekivati je da ćemo sve informacije saznati na E3 sajmu u lipnju.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1