U Australiji izašla igra u kojoj se nalazite u ulozi - penisa

Naziv igre je Genital Jousting, a iz Early Accessa izlazi 18. siječnja.

Napisao  Srijeda, 17 Siječanj 2018

Doduše, radi se o starijoj igri koja je ostatku svijeta dostupna još od studenog 2016., a developer Devolver Digital nije “dao” igru u Australiju i Novi Zeland zbog straha od cenzure. No, kako se bliži izlazak igre iz Early Accessa i službeni izlazak, a kod nas na FFA portalu niste imali prilike čitati o ovom “dragulju”, odlučili smo mu posvetiti nekoliko redaka.

Kao što smo spomenuli, igrač u Genital Jousting upravlja mlohavim muškim spolnim organom, a sam naslov sastoji se od niza mini-igara, uz dodatak “priče” (grijeh bi bio ovo nazvati kampanjom za jednog igrača) pod nazivom “The Story of John”. E sad, tu počinje urnebes jer će igrač u ulozi Johna, mlohavog penisa koji dolazi u kompletu s mošnjama i anusom, pokušati pronaći nekog koga bi mogao odvesti na godišnjicu mature.

Trese se i mekan je. Ali on želi biti tvrd. Tako tvrd. Želi svima pokazati svoju nevjerojatnu čvrstoću. Uz vašu pomoć, to je upravo ono što će i napraviti, stoji u službenom opisu igre.

Cijena igre u Steamovom Early Accessu je 5 dolara. Nakon službenog izlaska, 18. siječnja, ista će porasti na 7 dolara, a mi vas pitamo nije li ocjena od “krutih” 91% od strane 2700 korisnika garancija za kvalitetu?

 

Blade
2018 Sij 17 09:25:57 AM
Blade: The Game
Ulogiraj se da bi komentirao.