Čini se kako će Red Faction: Guerrilla doći na PlayStation 4 i Xbox One

Prošlogeneracijska igra će naći svoj put na trenutnu generaciju najvjerojatnije u vidu remastera.

Napisao  Petak, 19 Siječanj 2018

Iako je nekoliko Gamestop online trgovina izlistalo Red Faction: Guerrilla za PlayStation 4 i Xbox One pa poslije maknuli, to je bilo dovoljno da krenu govorancije o remasteru. Prema Gematsuu, THQ Nordic je poznat po tome da naznake novih izdanja prvo procure na stranicama trgovina prije nego se službeno potvrde. Tako da bi i ovo trebalo biti još jedan takav slučaj.

Prvotno je Rad Faction: Guerrilla izašao na ljeto sada već davne 2009. godine za PlayStation 3 i Xbox 360. Ono po čemu se igra izdvajala od drugih i po čemu je bila zabavna je pokretač koji je omogućavao totalno uništenje građevina. Doslovce je bilo moguće napraviti totalnu pustoš na mapi nakon jedne dobre multiplayer seanse. Uostalom, pogledajte primjerak uništavanja na videu ispod:

Gledajući sve to, zamišljamo kako bi bilo da se napravi neki novi Red Faction s još boljom fizikom destrukcije u ljepšoj grafici. To bi bila zabava i pol!

Icek™
2018 Sij 19 10:54:03 AM
Ova me vijest uopće ne čudi. Guerilla je bila dobra i zabavna igra, za razliku od njenih nastavka i stvarno je šteta što je mnogima prošla ispod radara. Remaster ovakve igre u potpunosti podržavam.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1