• PC
  • PS4
  • XONE

Kingdom Come: Deliverance

DATUM IZLASKA: 13.2.2018.

IZDAVAČ: Deep Silver

DEVELOPER: Warhorse Studios

ŽANR: RPG

Kingdom Come: Deliverance neće imati Denuvo i mikrotransakcije

Developeri ne planiraju imati čak ni Season pass.

Napisao  Petak, 26 Siječanj 2018

Polako nam se bliži izlazak dugoočekivanog RPG-a od developera Warhorse studios, a sada smo saznali još neke zanimljive detalje za samu igru. Budući da se radi o klasičnom RPG iskustvu za jednog igrača, igrači su na twitteru provjerili kakva je situacija s mogućom monetizacijom u obliku DLC-a i mikrotransakcija. Developeri su imali dobre odgovore pa tako znamo da igra neće imati nikakve mikrotransakcije kao ni Season Pass za moguće DLC-e. Same DLCe nisu komentirali već samo da neće biti season passa.

Baš kako treba biti

Isto tako, PC igrači se neće morati mučiti s Denuvo zaštitom koja se danas svejedno brzo probija, a onda ta ista zaštita najviše šteti igračima koji su i pošteno kupili igru. Denuvo neće biti u igri tako da nema dodatnog usporavanja računala, a ako želite najugodnije igranje bez ikakvih provjera developeri će izbaciti igru i na GOG servisu.

Kingdom Come: Deliverence izlazi 13. veljače za PC, PS4 i Xbox One pod Deep Silver izdavaštvom. Za više informacija o samoj igri svakako bacite pogled na naš članak.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1