Atlus provodi anketu u kojoj pita hoćemo li Personu 6 i još mnogo toga

Također, moguć je i odabir željenih platformi za koje bi Persona 6 potencijalno izašla.

Napisao  Petak, 26 Siječanj 2018

Atlus traži mišljenje fanova kroz anketu koju trenutno provodi. Anketa se dotiče mnogobrojnih tema i njihovog kataloga igara. Nažalost, na japanskom je, pa ako slučajno znate Kanji, Hiraganu i Katakanu, poslužite se.

Ono što je svima najviše uzelo pozornosti su pitanja koja se tiču nove Persone. Hoće li igrači da nova Persona bude board igra, tučnjava, Online ili strateški RPG, pucačina ili ono što (vjerujemo) većina nas hoće - novi nastavak Persona 6. Uz to, za svaki odabir je ponuđeno na kojoj bi platformi htjeli da jedna takva izađe. Izbor se nudi između sljedećih platformi: PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, Switch, 3DS, PC, smartfon ili nešto sasvim drugo. Kao što se vidi, nema ljubavi za Xbox One. Šteta.

Ima i pitanja koja se dotiču remakea. Atlus pita je li bi igrači htjeli face lifting jedne od postojećih njihovih igara iz široke lepeze u ponudi. To uključuje serijale poput Etrian Odysseya, Devil Summonera, Devil Survivora, Persone, Digital Devil Sage i numeriranih Shin Megami Tensei nastavaka. Što se nas tiče, koji god serijal da uzmu u razmatranje, neće pogriješiti. Osobni favorit je Digital Devil Saga serijal. Što se tiče Etrian Odyssey, Persona i Shin Megami Tensei serijala, ponuđen je odabir platformi na kojima bi htjeli da se oni nastave. Ponuda je ista kao i prije: PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, Switch, 3DS, PC, smartfon ili drugo.

Atlus pita ako bi htjeli vidjeti da se spin off naslovi rade od strane nekog drugog developera. U naslove se uključuju Soul Hackers, Devil Survivor, Persona šore i plesnjaci, Persona Q i slično. U slučaju da se pokaže interes za nekim novim IP-om, Atlus pita jel bi htjeli da taj novi IP rade oni, novi Studio Zero, Persona tim Vanillaware, ili Etrian Odyssey tim.

F_i_C_O
2018 Sij 26 01:43:13 PM
E ovo se danas rijetko viđa, studio kojem je zapravo stalo do toga što fanovi misle :ay: . Mogli bi se se ostali , a prvenstveno EA ugledati na Atlus.
K.
2018 Sij 26 01:57:33 PM
Ponekad sanjam da radim za Atlus...

Najbolji život ikad.
Icek™
2018 Sij 26 03:46:43 PM
Quote:

E ovo se danas rijetko viđa, studio kojem je zapravo stalo do toga što fanovi misle :ay: . Mogli bi se se ostali , a prvenstveno EA ugledati na Atlus.

Altus je jedan od jako rijetkih. Jaki jako rijetkih. Iako, njih je Nintendo kupio ako se ne varam pa me čudi malo.
Densetsu
2018 Sij 26 03:53:15 PM
Quote:

Altus je jedan od jako rijetkih. Jaki jako rijetkih. Iako, njih je Nintendo kupio ako se ne varam pa me čudi malo.


Nintendo? Koliko znam, Atlus je vezan uz Segu.
Icek™
2018 Sij 26 04:49:22 PM
Nintendo, Sega, same shit dok nije Sony. Šalu na stranu, Atlus je uvijek znao vući prave poteze i raditi dobre igre. Zato su jedan od jako rijetkih izdavača čije igre kupujem bez straha.
Veigue
2018 Sij 26 06:13:48 PM
Da ne citiram sad dijelove vijesti, samo ću napomenuti 2 stvari:
1. da, kolega Yakuza ima dobar ukus, DDS je zakon
2. ne mogu vjerovati, nisu zaboravili na Soul Hackers! :ay:
AlexY
2018 Sij 27 12:11:50 PM
Sama činjenica da razmatraju mogućnost o Persona 2 remakeu me tjera na mijenjanje mudanti. YHVH be praised!
Ulogiraj se da bi komentirao.