Spajaju se Minecraft i Ark: Survival Evolved; ništa više neće biti isto!

Konačno se netko i ovoga sjetio.

Napisao  Subota, 27 Siječanj 2018

Jedna malo više, druga malo manje, ali sigurno neću pogriješiti kad kažem da se radi o dvije igre koje su obilježile jedan period gaminga. Minecraft je poslije Tetrisa najprodavanija igra svih vremena, dok je Ark: Survival Evolved igra koja je popularizirala multiplayer survival žanr, a radi se i o pioniru Early Accessa koji je svima pokazao koliko nedovršena igra zapravo može biti popularna.

Dok Minecraftu popularnost ne pada, a iako je službeno dovršena igra – a Ark to realno nije, kreatori Arka su se odlučili razviti novu igru koja će zapravo biti mješavina te dvije igre.

Fuzija kozmičkih razvoja

I tako je, dragi moji, nastao PixARK. Igra koja je besramno odlučila svakim mogućim potezom nastaviti na popularnosti Minecrafta i "pravog" Arka. Šteta da sam ja osobno ljubitelj tog stila, pa ne mogu dalje biti sarkastičan, jer igra izgleda zabavno i simpatično.

Dakle, PixARK donosi Minecraftov pikselasto-kockasti svijet u Ark okruženje. Beskonačni svijetovi, gradnja, rudarenje, craftanje i naravno – zmajevi i dinosauri! Trebala bi to biti dobitna formula koja će svoju sreću potražiti u ožujku na Steamu i Xboxu One unutar Early Access programa, dok bi na PlayStation 4 trebala doći kasnijoj fazi razvoja.

Chono7
2018 Sij 27 11:38:01 AM
giphy.gif
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1