• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Epic javlja detalje o budućoj podršci za Fortnite kampanju, fanovi mogu odahnuti

Nakon otkazivanja, uskoro i gašenja Paragona, stigla je i potvrda (valjda sretna) o daljnjoj sudbini popularne igre.

Napisao  Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018

Krajem prošlog tjedna stigla nam je vijest da će se krajem travnja ugasiti F2P MOBA Paragon, no nije to bilo preveliko iznenađenje jer se već dulje vrijeme zna da igra nikako ne uspijeva privući dovoljan broj igrača koji bi opravdao nastavak razvoja (više detalja na linku). Nakon te objave, na kratko se pojavio crv sumnje da bi se nešto slično moglo dogoditi i s Fortniteom, točnije kampanjom "Save the World"

Ipak nema straha za "Save the World" 

Svako malo na omiljenom gaming portalu (wink, wink) možete pročitati o rekordima koje ruši Fortnite, pogotovo onaj njegov besplatni dio, Battle Royale (tome mogu posvjedočiti i 40 milijuna igrača) koji je nedavno dobio novu značajnu nadogradnju. Iz Epic Gamesa igraju na sigurno i službenom objavom otklanjanju strah i brigu za budućnost zapravo primarne igre, budući da se "Save the World" plaća i donosi zaradu. Spomenimo samo da je dodatak Battle Royale besplatan i služi kao neka vrsta navlakuše, a čak je i stigao nakon "glavne" igre, mnogi "sumnjaju" samo zato da bi uhvatio trend pokrenut od strane PUBG-a. No, pogledajmo što poručuju developeri.

“Vjerojatno ste čitali o našoj nedavnoj odluci da zaustavimo razvoj Paragona. Želimo vas uvjeriti da se slično neće dogoditi s kampanjom Fortnite Save the World. Zapravo će nam takva odluka omogućiti razvoj dodatnih mogućnosti i kreiranje novog sadržaja u kraćem roku”, poručuju iz Epica.

Zaključujemo da Fortnite neće doživjeti sudbinu Paragona, već će se od strane developera nastaviti s podrškom i kreiranjem novih materijala i sadržaja, pogotovo kad se resursi i fokus ne troše na druge projekte. Hoće li to pomoći glavnoj kampanji Fortnitea ili će se i dalje većinom igrati PUB..., ovaj, Battle Royale, tek će vrijeme pokazati.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.