• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Fortnite je imao problema sa serverima, developeri se iskupljuju besplatnim “sitnicama”

Zbog neplaniranog i duljeg perioda bez mogućnosti igranja, svi igrači dobit će određenu naknadu.

Napisao  Srijeda, 31 Siječanj 2018

Eh, dok ja krenem s pisanjem današnjih vijesti, dosta toga su već kolege pokrili, a meni je opet zapala vijest o Fortniteu za koji nikako ne mogu reći da sam stručnjak budući da sam svaki od modova pokrenuo jednom ili dva puta i igru obrisao. No, to ne znači da neću prenijeti obavijest svim igračima o baš korektnom odnosu developera na kojeg bi se i neke daleko jače korporacije mogle slobodno ugledati (primjerice, Sony je imao velikih problema sa svojim PlayStation Networkom).

U mnogima omiljeni Fortnite prošlog je tjedna stiglo ozbiljnije ažuriranje, no nije sve prošlo onako kao je su to u Epic Gamesu zamislili. Došlo je do određenih problema s bazom, serverima i … (umetni neki tehnički koji je povezan s mogućnošću igranja), pa je Fortnite bio nedostupan na svim platformama - PC, PS4 i Xbox One. Developeri su odmah objavili ispriku, a kako stvari stoje, namjeravaju svim igračima pokloniti nešto, bez obzira igraju li kampanju Save the World ili Battle Royale.

Nije se moglo igrati, evo vam nešto “free”

Dakle, igrači kojima je draži besplatni Battle Royale dobit će 20 Battle Starsa. Istražujući otkrio sam da će to uštedjeti pravi novac ili vrijeme provedeno u igri koje je potrebno za skupljanje tih 20 “zvjezdica” (sve se to, naravno, troši na razne nagrade koje su primarno kozmetičke naravi).

Save the World je neka vrsta kampanje, ona se zasad nalazi u “early accessu” i nije besplatna. Tu će Epic pokloniti igračima 1600 Seasonal Golda, in-game valutu koja se inače zarađuje kompletiranjem misija, a može se trošiti na heroje i slične stvari u “Event Storeu”.

Bitno je također naglasiti da poklonjene stvari neće biti dostupne odmah, već će stići kao dio nadolazeće zakrpe 2.4.0. Kada će se to točno dogoditi, još uvijek nije poznato, no kako god, Epic Games zaslužuje pohvalu za lijepu gestu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.